пʼятниця, 22 січня 2021 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ ПАТРІОТКИ ОЛЬГИ ДАВИДЧУК (АНТОНЮК)

https://www.facebook.com/dubno.vlada/posts/1327597400928877 




ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ ПАТРІОТКИ ОЛЬГИ ДАВИДЧУК (АНТОНЮК)
18 листопада в малій залі міської ради відбулася презентація збірки поезій «Я люблю мою Україну», авторства дубенчанки Ольги Давидчук (Антонюк) - патріотки, зв'язкової УПА, репресованої, яка пройшла шляхами Комі. Книгу видано Дубенською міською радою.
У цій книзі зібрані поезії людини непересічної долі та справжньої громадянки України. Рядки поезії писалися Ольгою Семенівною на Колимі і на рідній українській землі в різні роки. В них відображені не лише спогади, а й думки, відчуття та переживання авторки. А ще - іронічні роздуми про сучасне сьогодення України.
Книга, перш за все, адресована нащадкам Ольги Семенівни, яка у свій час довго не могла розповісти їм справжню історію своєї родини. Ця історія тісно пов'язана і зі стінами Дубенської в'язниці, у якій закінчилось життя її рідного брата - вояка УПА Павла Антонюка, в камерах якої довелося побувати і самій авторці.
В презентації книги взяли участь міський голова Василь Антонюк, заступник міського голови Василь Скринчук, начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв'язків з громадськими організаціями та ЗМІ Ерна Шевчук, депутат міської ради Юрій Коханець, керівники місцевих бібліотечних закладів.
Міський голова Василь Антонюк висловив Ользі Семенівні слова вдячності та захоплення, яких безсумнівно заслуговує патріотична громадянська позиція авторки, її непроста життєва доля та щира поезія.
Авторка поезій висловила подяку міській владі та усім причетним до видання збірки.
Примірники книги були вручені дубенським бібліотекам.


Немає коментарів:

Дописати коментар