субота, 18 лютого 2023 р.

 ЗАПРОШУЄМО ВШАНУВАТИ ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

🇺🇦🇺🇦🇺🇦
20 лютого Україна вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні - українців, які змінили перебіг історії нашої держави. З 18 по 20 лютого 2014 року відбулися масові розстріли протестувальників під час Революції гідності. 20 лютого загинуло найбільше учасників протестів – 48. Їх разом з іншими 54 загиблими та смертельно пораненими майданівцями та п’ятьма активістами, які загинули навесні 2014 року з початком російської агресії на Сході України за демократичні цінності та територіальну цілісність нашої держави, назвали Героями Небесної Сотні.
У понеділок, 20 лютого, об 11.00 у місті Дубно біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні на території «Острівка» відбудеться поминальна панахида, покладання квітів та тиха акція «Ангели пам'яті».
Запрошуємо усіх небайдужих дубенчан вшанувати пам’ять учасників Революції гідності, яка стала одним із ключових моментів українського державотворення та виразником національної ідеї свободи.
Небесна Сотня – перші Герої російсько-української війни.
Схилімо голови, віддаючи глибоку шану всім, хто поклав своє життя за гідне майбутнє України. Вічна пам’ять і слава Героям!


Немає коментарів:

Дописати коментар