середа, 30 серпня 2023 р.

День пам’яті захисників України

 Указом Президента України від 23 серпня 2019 року «Про День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України» 29 серпня Україна проводить День вшанування пам’яті захисників України.

До Дня пам’яті захисників України у Дубенська міська бібліотека 3 розгорнуто виставку книг “Пам’ятаємо. 29 серпня День пам’яті захисників України» з метою вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму.
Саме на 29 серпня припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення. До уваги читачів представили книги, які розповідають про військові події на Сході України та героїзм наших захисників.
Тож пам’ятаймо, що без глибокого відчуття патріотизму, самовідданості та любові до рідної землі, неможливо побудувати сильну, самостійну та успішну державу, за щасливе майбутнє якої гинуть наші співвітчизники!
Схилімо наші голови і вшануємо пам'ять наших героїв, які загинули за мирне небо над ними, за дитячий сміх, за нашу свободу. Пам'ятаймо наших Героїв кожної миті, кожної хвилини, кожного дня!
На зображенні може бути: 1 особа, книга та текст

Немає коментарів:

Дописати коментар