вівторок, 21 листопада 2023 р.

#нова_книга_у_бібліотеці_запрошуємо_до_читання_cучасний_український_автор_видавництво_Парасолz


Побачити Париж
Автор : Таїсія Наконечна
"Побачити Париж" - збірка оповідань, що пропонує читачеві огляд життя українських емігрантів. Автор збірки, Таїсія Наконечна, вдало використовує образи різних вигаданих героїв, щоб розповісти крізь їх призму цілком реальні історії, пов'язані з еміграцією, адаптацією та життям в іншій країні.
Оповідання мають різне тематичне спрямування, проте всі вони зосереджені на житті українців, що переїхали за кордон у пошуках кращого життя. Тут можна знайти історії про переживання війни, міграційний процес, культурний шок, пошук свого місця у новій країні та втрату Батьківщини.
Таїсія Наконечна вміло показує, як складно знайти своє місце у новому середовищі, але також не оминає і той факт, що життєдайний досвід може бути чинником натхнення для нових досягнень та успіхів. Її мова - лаконічна і виразна, що дозволяє читачеві легко вбирати інформацію та співчувати переживанням героїв.
Загалом, "Побачити Париж" - це дуже змістовна збірка, яка може зацікавити широке коло читачів. Вона допомагає зрозуміти, як складно буває емігрувати і починати нове життя, разом з тим – спонукає розвиватися, рухатися за змінами, бути не об’єктом, а суб’єктом, повноцінним господарем власної долі. Беззаперечним є той факт, що дана книга має особливу актуальність в нинішні воєнні часи, зв’язані з великою кількістю еміграції наших співвітчизників у інші країни. Вона просто необхідна їм для читання, адже дозволить піднести моральний дух, розв’язати низку гострих проблем і просто вселяє надію. За цікаві історії, чудову мову та глибину відчуттів, що вона передає, ця збірка заслуговує на увагу та рекомендації до прочитання. Завдячуючи Видавництво "Парасоля" наша бібліотека отримала таку чудову книгу у подарунок. Запрошуємо до читання


Немає коментарів:

Дописати коментар